GIFT CARD

aiaié ajándékkártya felülkicsi

Ajándékkártya

Ajándékozzon egyedi és személyre szóló AIAIÉ terméket ajándékkártyánkkal!
Meglepheti szeretteit egy személyre szabott ruhadarabbal, stílustanácsadással, gardróbrendezéssel vagy Material Love textil-kurzusaink egyikével. A kártyára a ruhadarab vagy szolgáltatásunk, kurzusunk neve és az ajándékozó személyes üzenete kerül, diszkréten kezelve az ajándék összegét. Az utolsó próba után az elkészült ruhadarabot az ajándékozó veheti át, így lehetősége nyílik az elkészült ajándékot is személyesen átadni.

Az ajándékkártyával nemcsak azt adhatja,amire a másik pontosan vágyik, hanem egy nagyszerű élménnyel is meglepi az ajándékozottat.

Bejelentkezés: +36309063109

Elérhetőség

Gift card

Gift unique and custom made clothes with the AIAIÉ gift card. You can surprise your loved ones with a custom made piece, style consultancy, a wardrobe makeover or one of our Material Love courses. The name of the garment, service or course and the giver’s personal message is printed on the card, keeping the price of the gift a secret. After the last fitting, the piece is given to the giver, so they get the chance to hand over the gift personally. With our gift card, you can not only give exactly what the recipient wishes for, but also surprise them with an amazing experience.

Contact

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s