FÉRFIAKNAK / menswear

Az AIAIÉ zakói ötvözik a különböző szabászati iskolákat, technikákat és kidolgozást, ezáltal tökéletesen idomulnak a megrendelő stílusához és alkatához.

Az egyedileg szerkesztett szabásminta a kulcsa annak, hogy a zakó tökéletesen álljon, s korrigálja a test legapróbb eltéréseit is. A különböző szabászati stílusok és kidolgozások innovatív kombinálása eszköz a tervező kezében, hogy a megrendelő vágyait olyan formába önthesse, ami nemcsak tökéletesen áll, hanem a kliens személyiségét is tükrözi. A manufakturálisan kézzel készített darabokhoz a belga Scabal és az angol Holland and Sherry csúcsminőségű kínálatából választhatunk alapanyagot.  Az AIAIÉ a fúziós zakóival hagyományokon alapuló, de kortárs szemléletmódot teremt meg.

The jackets of AIAIÉ amalgamate different tailoring schools, techniques, and processes, so they fit the client’s style and stature perfectly. The key to the perfect jacket that corrects even the slightest deflections of the body is the unique pattern. Innovative combination of different tailoring styles and processes is a tool in the designer’s hands to put the client’s wishes into a shape that does not only fit perfectly but also reflects the client’s personality. For handmade pieces, you can choose fabrics from the high quality range of Scabal of Belgium and Holland and Sherry of England. With its hybrid jackets, AIAIÉ established a contemporary approach that is based on tradition.

 

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s