MATERIAL LOVE / KEZDŐ textil anyagismereti kurzus

kezdo

Elhiszed, ami a ruhacímkén van? Érdekel a design világa? Érdekelnek a különleges történetek textilekről, vagy csak szeretnél tudatosan választani vásárláskor?

Hegedűs Zsanett, az AIAIÉ márka tervezője vezet be az anyagismeret kulisszatitkaiba ezen a 4.5 órás különleges workshopon, ahol megtanulhatod, miből és hogyan készülnek a textilek, hogyan vásárolj tudatosan és kerüld el az eldobható darabokat, s közben betekintést nyerhetsz a slow-fashion világába is – mindezt játékos, könnyed stílusban, kézzelfogható példák által egy 25 éve a szakmában dolgozó szakember segítségével. A kurzushoz nem szükséges előképzettség.

A következő kurzus szervezés alatt áll január-februárra,
az  5 órás kurzus bruttó 25 ezer forintba kerül.
Jelentkezés és bővebb információ:  aiaie.press@gmail.com

Do you believe garment labels? Are you interested in amazing stories about fabrics, or just want to make conscious choices when shopping? Do you want to learn how to do it properly? After a successful course last year, the designer of AIAIÉ introduces you to the secrets of fabrics, in the frames of a beginner and an advanced course. Courses are held in Hungarian.

“Tetszett, hogy az anyagismereti kurzus egy különleges világba vezetett be, ami mindig is érdekelt.” Zólyomi Zsolt (2015)

“Nagyon jól volt felépítve az előadás, eddig mindent kevertem, most már értem mi miért, és hogyan van. Az állatkás képek sokat segítettek a memorizásásban :) pamut kontra gyapjú, alsó meg felső bunda, nyírás kontra fésülés, stb… Sokkal szerethetőbbé tette és közelebb hozta hozzám a szakmai részét a divatnak. Egészen másképp állok hozzá azóta a ruhákhoz. Nagyon szépen köszönöm, remek volt :)” Becker Beáta (2016)

” Nagyon inspiráló volt a kurzus, a tudásod és a felkészültséged magával ragadó.  Élvezettel hallgattam a történeteket, rengeteg információval gazdagodtam és úgy érzem, hasznos útmutatót kaptam a jövőbeni anyagvásárlásokhoz is. Külön hálás vagyok a kurzus utáni beszélgetésért, hobbiprojektjeim új lendületet kapnak általad.”  Kinga (2021)

“Mindenkinek szívből ajánljuk, akinek BÁRMI köze, érdeklődése, kötődése van a textilekhez, öltözködéshez, és szeretne többet tudni a textilek fajtáiról, alapanyagairól, gyártási technológiájáról, színezéséről, kezeléséről. Divattervezés – haute couture és bespoke, textilművészet, régi mesterek, progresszív 21. századi technológiák, fenntarthatóság – ezekről is sok szó esett. Mi lubickoltunk: amellett, hogy Zsanett végtelenül szórakoztató előadó, olyan anyagokat foghattunk, szagolhattunk!, égethettünk!, csodálhattunk meg, amiket eddig még soha. Köszönjük a remek napot, sok segítséget kaptunk a Kapocs működéséhez!”  Gabi (2021)

“A kurzus tökéletes alapot nyújtott, meghozta a kedvem ahhoz, hogy még jobban elmélyedjek az anyagismeret témájában. Nagyon tetszett, hogy gyakorlatias volt, minden anyagot megfoghattunk, érdekes háttérsztorikat hallottunk nem csak végigrohantunk az anyagon. Látszik, hogy Zsanett élvezi az oktatást és teljes beleéléssel igyekszik átadni azt az óriási tudást, aminek a birtokában van.” Abigél (2022)

“Köszönöm a vasárnapi élményeket!
Magàval ragadó volt az előadásmódod és a tudásod is, élvezettel hallgattam volna még órákig.
Csodás a stúdió hangulata, különleges élmény volt számomra betekintést nyerni ide.” Eszter (2022)

” Szeretném még egyszer megköszönni a lehetőséget, nagyon érdekes és tartalmas előadás volt!  Külön öröm volt a rengetegféle textil, amiket megfogdoshattunk, imádtam! :)”   Pálosi Márta(2017)

“Az tetszett a kurzusban – ami a szalonban is tetszik – ahogy meg volt “terítve”: minden a  helyén, a kis ceruzától a felcímkézett anyagokig, amiket végig lehetett tapogatni. A légkör nagyon közvetlen volt, nem volt semmi sok, vagy túlzó. Finoman elegáns volt az egész.”  Pálfi Ancsa (2015)